اصابع اللحمة المقلية وطريقة عملها
المكونات
- نصف كيلو لحم مقطع مكعبات ( من بطن العجل )
- 4 حبات بطاطس مسلوقين و مقطعين مكعبات
- ٢ ملعقة شاي جنزبيل
- ٢ ملعقة شاي ثوم
- ٤ كوب ماء
- ملح و فلفل و شطة
- خلطة القلي
- بيضة
- ٣ ملعقة كبيرة دقيق
- ٣ ملعقة كبيرة دقيق ذرة
- ٢ ملعقة كبيرة صويا صوص
- ملح و فلفل
طريقة عمل طريقة عمل اصابع اللحمة المقلية
- في وعاء به ماء علي النار نغلي اللحمة و الثوم و الشطة و الجنزبيل (يضاف الملح بعد ان تقل الماء للنصف ) حتي تجف الماء
- ترفع من علي النار و تضاف الصويا صوص و تقلب جيدا مع اللحمة
- نضع اللحمة في الثلاجة ساعتين
- تخلط مكونات خلط القلي
- نضع البطاطس و اللحمة في اسياخ
- نضع الاسياخ في خلطة القلي ثم تقلي في زيت غزير حتي يتغير لونها
- تقدم ساخنة مع خضار سوتيه
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق